Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen näyttelyyn tulee tehdä joko postitse tai internetissä. Ilmoittaessaan koiransa näyttelyn näytteilleasettaja sitoutuu noudattamaan Suomen Kennelliiton voimassa olevia näyttelysääntöjä ja niitä täydentäviä ohjeita sekä rokotusmääräyksiä.

Ilmoittautumiset 14.1.2016 mennessä.

 Netti ilmoittautumiseen tästä. 

Tai postitse SKL-FKK:n ilmoittautumislomakkeella, kopio maksukuitista mukaan liitettynä, osoitteella:
Pentunäyttely Lahti 
PL 267
45101 Kouvola

HUOM! NOTE! OBS! 
Netti-ilmoittautuminen maksetaan verkkopankilla tai luottokortilla ilmoittautumisen yhteydessä ohjelman antamien ohjeiden mukaan. ÄLÄ MAKSA MAKSUA ETUKÄTEEN NÄYTTELYN TILILLE. Lue OHJEET ennen kuin ilmoitat, kiitos! MIKÄLI ET SAA SÄHKÖPOSTIISI VAHVISTUSTA, EI ILMOITTAUTUMINEN OLE KUITTAANTUNUT LOPPUUN ASTI TEHDYKSI.

Jos et saanut vahvistusta sähköpostiisi, vaikka tiliä on veloitettu, ei ilmoittautuminen ole kuittaantunut oikein läpi = koira ei ole mukana näyttelyssä TAI olet ilmoittanut väärän sähköpostiosoitteen. OTA YHTEYTTÄ BEBOPSIIN, ÄLÄ TEE UUTTA ILMOITTAUTUMISTA! Vain annettuun sähköpostiosoitteeseen vahvistusviestin saaneet netti-ilmoittautumiset voidaan hyväksyä näyttelyyn.

Ilmoittautumismaksut 14.1. maksettuna:
30 €/koira 

parikilpailu 10 €, ilmoittautuminen paikan päällä

Pankkiyhteys:
Tilille FI23 3131 1001 4290 87 / Suomen Amerikanakita ry.

lmoittautuminen on tehtävä kirjallisesti - pelkkä näyttelymaksun suoritus ei ole ilmoittautuminen!

Ilmoittautumisia koskevat tiedustelut
Tmi Bebops p. 040 -7070 509 (arkisin klo 10-12 ja 18-20), tmi.bebops@gmail.com 

HUOM! 
Uudet rokotusmääräykset voimaan 1.1.2015.
Näyttelyyn osallistuvien koirien on oltava rokotettuja SKL-FKK:n rokotusmääräysten mukaan. Koirien tulee olla tunnistusmerkittyjä. 1.1.2001 jälkeen syntyneet typistetyt koirat eivät saa osallistua näyttelyyn. Näyttelyyn osallistuvan koiran tulee olla tunnistusmerkitty.1.1.2001 jälkeen syntyneet typistetyt koirat eivät saa osallistua näyttelyyn.Näyttelyyn osallistuvan koiran tulee olla tunnistusmerkitty.

Antidoping –valvonta
Suomen Kennelliiton valtuuston hyväksymät antidoping –säännöt ovat astuneet voimaan 1.1.2007. Dopingvalvonta koskee kaikkia Suomen Kennelliiton myöntämiä näyttelyitä, kilpailuja ja kokeita. Ajankohtaisinta tietoa osoitteessa KENNELLIITTO / ANTIDOPINGLue lisää: https://umt-pentunayttely.webnode.fi/ilmoittautuminen-lauantai/
Luo oma kotisivusi ilmaiseksi: https://www.webnode.fi

Yhteystiedot

royalcanin_puppyshow royalcanin.puppyshow@gmail.com